daisymm

Alla inlägg under september 2012

Av daisy olsson - 7 september 2012 08:29

Heeeeejjj bloggar ifrån ipaden så ni vet. Jag är på G, Not. Igår tänkte jag i morn ska minsan till skolan. Men senare på kvällen hade jag svin ont i halsen. Men nu är det nt lika farligt som igår. Men jag har fortfarande lite ont. Men det värsta är att jag känner migg väldigt slö o tröööött. Jag har tänkt på en sak det är väldigt många svenska barn som nt tycker om skolan så mkt. Vrf gör nt skollärarna det roligare. Jag menar kan nt lärarna hjälpa till att samla ihop pengar på ngt sätt tex: sälja gamla leksaker elr baka bullar och sälja aso med barnen. Och sen när man jaaah har samlat ihop tillräckligt med pengar så använder man dem till roliga skolutflykter och museum och mm. Roligt elr hur iaf bättre;). Måste sluta hejjdå! / daisycrazy<3

Av daisy olsson - 6 september 2012 14:44

Hej ;) Jag är jätte glad.  I morn ska jag nog till skolan. Känner mig betydligt bättre om man gemför några timmar sedan.  Jag blev nog mest glad när mina vänner ringde. Först ringde Angelica, Tea och Betti. Sen ringde Emilia. Jag längtar till i morn.  Och Angelica och Tea kom presic förbi det sålde grejer. Jag köpte en Justin Bieber kalender med  one direction och danny också. Men måste kila måste vila. Nehh jag ska nt vila skoja bah lät bra med rimm haha;). bJuDeR På bild:  

Av daisy olsson - 6 september 2012 08:47

Heeeeeeeejjj! är hemma från skolan idah igen såååååå tråkigt. Jaag är väldigt tröött. Jg längtar efter mina underbara kompisar. Längtan efter att känna sig kry kryper i kroppen. Längtar faktist efter att bli käär. Vill att ngn spännande kille ska dyka upp i mitt liv nu. Jag har mina vänner och min familj men egentligen behöver jag ingenting mer men, jag kan änndå nt undvika längtan efter att vara kär jaaag ääälskar den känslan. Bjuder på bilden:    sååå söööta dem ärvet nt vilka det är men gud sååå öta dem är iaf. Tog bilden från google. Men hejdå!<3;)

Av daisy olsson - 5 september 2012 17:40

Hej!<3 Jag har en massa att giva er så hoppas ni håller upp era goda hjärtan. Ja det började med att jag föddes. Jag skrek nog oftast då dessvärre har jag nt slutat så mkt häller haha;). När jag hade fyllt fyra väntade det ngt hemskt för mig jag skulle lämna bort min lilla napp. Den var som min bästa vän men nej den skulle försvinna. Efter jag hade lämnat min napp på skansen till kattungarna var jag ledsen i flera dar tänk en liten pluttig fyra åring grinig och tjurig.   Jag lilla jag. Men mamma sa att det väntade mig en överraskning och då blev jag glad. Vi åkte till en leksaks affär och jag fick välja ut två barbiesar. Och jag blev säkert jätte glad. Men hur kunde man bli så glad för två barbiesar mot sin egen lilla bästa vän nappen. När jag blev sex år började jag i skolan lärde mig skriva läsa räkna. Läsa kunde jag pyttelite innan. Men annars var det riktigt snabbtlärt. Sedan blev jag större och större. Sen fyllde jag tio. Och sen när jag nästan skulle fylla elva var jg hemma hos Zammy. Hon är min kompis och går i min klass. Vi satt framför hennes I;PAD Och hennes dator. Då sa Zammy att hon hade en blogg och jag blev chokerad. Jag tyckte det var väldigt stort att man hade en blogg då. Sen frågade hon om jag ville göra en blogg. Då sa jag glatt ja. Sen hjälpte hon mig att göra en blogg. Och jag hoppade upp och ner om och om igen.  Zammy lärde mig hur man skickade in bilder och regitioner. Inlägg och hur man svarade på kommentarer och frågor. Och så visade hon mig hur man bytte bakrund men jag ville nt göra det då för jag tyckte att den var så fin från början Haaha men nu har jag bytt flera gånger. Sen berättade jag för alla mina kompisar och tyckte att det var så coolt att jag hade en blogg. Men sen  efter ett tag tyckte jag nt att det var så himmla coolt längre och vande mig vid att ha en blogg. Tex.....Nu är jag jätte van. Här kommer en converse bild haha ;):  

yey

Av daisy olsson - 5 september 2012 17:28

cool va

Av daisy olsson - 5 september 2012 17:08

Heeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj! alla underbara läsare. Jag tänkte btw säga att här kommer justin bieber parfymen jag har den ahhhh fick den i för säg i maj av min uunderbara morfar here the parfym:   ok men hejdååå puss/ Daisycrazy

Av daisy olsson - 5 september 2012 11:16

Heeeeeeeeeejjj! alla underbara människor. Jag känner mig nt så underbar själv då. Jag råkade skicka iväg ett svar påå en kommentar till Marie. Marie om du läser det här så jag råkade svara på din kommentar när jag nt hade hunnit skriva klart så du vet bara. Men här kommer svaret jag hade tänkt skriva: Heeej! Marie tack för att du kollat på min blogg så mkt och för att du är så underbar. KraM/ Daisycrasy!<3. Srry marie för att jag råkade sckicka iväg fel kommentar srry. Sen vill jag tacka Min morfar också för att han hängt med så mkt med bloggwen och för att han är vääärldens bääästa morfar. Och så vill jag taaackaaa alla mina andra sjuuuuukt unika läsARE för att ni är sååå underbara och kollar på min blogg hihi! Kram / Daisycrasy!

Av daisy olsson - 2 september 2012 09:57

Heeeej! Jag har funderat över en sak väldigt länge nu. Men har nt vågat skriva det på bloggen. För tänk allt jag skriver kan vem som helst se. Egentligen borde jag väl nt driva blogg? Men på grund av er underbara läsare fortsätter jag. Men min stora fråga är? Vrf kollar ni på min blogg? Är det för att jg skriver intressant elr är det mitt privat liv som ni nt får veta så mkt om som ni grubblar över att försöka lära er om. Ni vet lite, om mitt privat liv. Men nt så mkt tyvärr. Men jag kan nt giva ut massa om mitt privat liv över hela internet. Its a big thing. Sitter framför tvn kollar på hungergames wooho. Den är hyrd asoo. Men idag ska jag iaf spela match mot Lidingö. Min underbara morfar kommer och kollar. Kanske min underbara Marie också haha;). Sen på eftermiddagen ska jag kolla på match med hela mitt fotbolls lag vi ska kolla på Tyresö mot Linköping. Jag hejar mellan dem lagen på Tyresö för där spelar den mest underbaraste spelaren i hela världen; Marta. Hon kommer från Brasilien. Men måste sluta nu pappa ska visa mig ngn sida om Marta. Haajjjjjdå;)

Presentation


Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Daisy och bor i stockholm med min älskade familj, älskar och dansa och mycket mer. Jag älskar Justin Bieber. På min blogg kommer ni få läsa om min vardag,smink,skönhet, kompisar, Justin bieber och mycket mer!

Fråga mig

73 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards